Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçeye bağlı mahalle muhtarlarıyla iftar programında bir araya geldi. Buluşmada, Akdeniz’i geleceğe hazırlayan hizmet, proje ve yatırımları özetleyen Başkan Gültak, bu değişim ve dönüşümün sürmesi için muhtarlardan destek istedi.

İftar programına, Akdeniz ilçesine bağlı 65 mahallenin bütün muhtarları ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ile birim müdürleri de katıldı. Akdeniz Belediyesi’nin, aradan geçen 4 yılda hayata geçirdiği ve ilçeyi değiştiren hizmet, proje ve yatırımların anlatıldığı filmin gösteriminden sonra muhtarlara hitap eden Başkan Gültak, iftar buluşmasına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

“Önümüzde uzun bir yol var, daha çok çalışacağız”

Sözlerini; “Önümüzde uzun bir yol var. Daha birçok hizmet ve proje yapacağız, Akdeniz’i ve Akdenizlilerin hayatını değiştirmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğiz” diyerek sürdüren Başkan Mustafa Gültak, “Tabi bunun için de çok çalışacağız. Önümüzde ülkemiz ve insanımız için çok önemli seçim var. Dolayısıyla bu süreçte üzerimize düşeni en güçlü şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. İnşallah gelecek yerel seçimlerde ben de yeniden seçildikten sonra kalan hizmetlerimizi, elbette üzerine yenilerini de ekleyerek sürdüreceğiz. Başta kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere Akdeniz’de birçok ilki gerçekleştirdik ve hayata kattığımız onlarca hizmet ve projeyle Akdeniz değişmeye, hak ettiği yere gelmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

“Eksiklerimiz mutlaka vardır ancak ağır borç yükü altında bir belediye devraldığımızı da hatırlatmak isterim” ifadesini kullanan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Bu borç ve faiz yüküne rağmen muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin çoğunu yerine getirdik. Yeni futbol ve basketbol sahaları yaptık, mahallelerimize yeni parklar kazandırdık, daha birçok projeye imza attık” diye konuştu. Bazı mahallelerin asfalt ihtiyacının sürdüğünü kaydeden Başkan Gültak, ihale ile ilgili yasal sürecin devam ettiğini; süreç bittiğinde de ihaleyi sonuçlandırıp ihtiyaç duyan tüm mahallelerin yol ve sokaklarına dökmeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.  (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Seçer’den Başkan Abdullah Özyiğit’e hayırlı olsun ziyareti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir