Ana Sayfa / GÜNDEM / Mezitli 2023’e binlerle girdi

Mezitli 2023’e binlerle girdi

Mersinlilerin yeni yıla eğlenerek girdikleri adres Mezitli Belediyesi Yılbaşı Partisi oldu. Binlerce Mersinli 2023 yılına Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen kutlamalarda birlikte eğlenerek girdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen’in de katıldığı yeni yıl kutlamalarında Kibrit Kutusu, Naba Akustik, Fosiller, Zor Band müzik grupları şarkılarıyla katılan Mersinlileri coşturdu. Müzik ve eğlenceyle birlikte açılan Yılbaşı Pazarı standlarında doyumsuz lezzetlerin de tadıldığı kutlamalarda saatler son saniyeler gösterdiğinde atılan havai fişekler yeni yılı müjdeledi.

Kutlamalara katılan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen sahnede yaptığı konuşmada, böylesi muhteşem bir gecenin organizasyonu için Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür ederek, “Mutlu Mezitli’de mutlu birlikteliğin mimarı Neşet Tarhan’a sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir akşam olmuş. Ama en güzeli sizlersiniz. Çok güzelsiniz. İşte Mersin bu. Birlik, beraberlik, dostluk hepsi burada. 2022’yi böyle güzelliklerle uğurlarken 2023’te de önce Mezitli sonra Mersin en sonunda da tüm Türkiye’de birlikte el ele yaşayacağız. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyeti 100 önceki aşkla, 100 önceki sevgiyle, 100 önceki coşkuyla Türkiye’yi çok daha güzel günlere taşıyacağız. Bir kez daha aynı inançla haykırıyoruz. Her şey çok güzel olacak. Her şey çok güzel olacak. Her şey çok güzel olacak. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen kutlamalarda Mersinlilerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğuna vurgu yapan CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de, “Güzel yüzlü güzel insanları görmek çok güzel. Ülke olarak bu tabloya çok ihtiyacımız var. Huzur içerisinde nice yıllara aynı neşe ve coşku içerisinde girmeyi ümit ediyorum. 2023 hepimize neşe, huzur ve mutluluk getirsin” diye konuştu.

 

Mezitli’nin her zaman özgürlüklerin ve güzelliklerin kenti olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Böylesine Nezih ve seçkin topluluğun karşısında olmakla, başkanı olmakla övünüyorum. 4 gündür görüyorum ki; böyle ortamlara birlikteliklere hasret kalmışız; Sizler çevreye duyarlı, naif eğlenmesini bilen bir topluluk olduğunuz kadar haksızlıklar karşısında direnç gösteren Atatürk-Cumhuriyet ve Demokrasi sevdalılarısınız. Ülkemize sizlerin en güzel ilkbaharı yaşatacağınıza inanıyorum. Yeni yılda sağlık ve huzur diliyorum. Sizleri çok ama çok seviyorum.” dedi.

Gecenin sonunda katılan tüm vatandaşlara Mezitli Belediyemiz tarafından çorba ikramı yapılırken aileleriyle birlikte yeni yıl coşkusu yaşayan çocuklara da pamuk şeker dağıtıldı. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir