Ana Sayfa / EĞİTİM / Türkçe öğretmeni Lütfiye Demiröz, Mersin’de haftanın öğretmeni seçildi

Türkçe öğretmeni Lütfiye Demiröz, Mersin’de haftanın öğretmeni seçildi

Mersin İl Millî Eğitim Müdürümüz Adem KOCA, başarı göstererek  örnek nitelikte görev yaptığı gerekçesi ile Mezitli 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Lütfiye Derinöz’e takdir plaketi verdi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, her hafta yürüttükleri başarılı ve örnek nitelikteki çalışmalarla görev yaptıkları ilçelerince belirlenen haftanın öğretmenini makamında ağırlamaya devam ediyor. Koca, bu kapsamda Mezitli 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Lütfiye Derinöz’ü gösterdiği başarılı performansından kaynaklı makamında ağırladı.

Demiröz’e başarılarından dolayı kitap hedşye ederek, takdir plaketi veren Adem Koca, “Yürüttüğü özverili ve örnek nitelikteki çalışmalar ve projelerle mesleğimizi yükselten, evlatlarımıza yol gösterici olan öğretmenlerimizi ağırlamaktan kıvanç duyuyoruz. Eğitime sunduğunuz katkılardan dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını temenni ediyorum.” dedi. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir