Ana Sayfa / ASAYİŞ / Mersin Emniyetinden fuhuş operasyonu

Mersin Emniyetinden fuhuş operasyonu

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri tarafından yapılan Mersin’de organize fuhuş çetesine yönelik gerçekleştirdikleri 0perasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, mersinde organnizeli fuhuş yaptıran ve yapanlara yönelik bir operasyon düzenlendiği kaydedildi. Açıklamada “Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerimiz, Mersin İl Merkezinde, organize şekilde fuhuş yapan/yaptıran/aracılık eden/yer temin eden şahısların tespitine ve yakalanmalarına yönelik olarak suçla ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan teknik ve fiziki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor” ifadeleri yer aldı.

14 zanlının gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimiz yaptıkları eş zamanlı operasyonda 14 şüpheli şahsı ilimizde yakalanmış, 32 mağdur bayan şahıs (7′ si Yabancı Uyruklu) alınmış. Yabancı Uyruklu şahıslar İl Göç İdaresine teslim edilmiş, şüpheli 14 şahıstan, 1 şahıs serbest bırakılmış, 13 şahsın 2′ si (adli kontrol şartıyla) ev hapsi uygulanmış, 11 şahıs ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.      Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” ifadeleri kaydedildi. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Seçer’den Başkan Abdullah Özyiğit’e hayırlı olsun ziyareti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir