Ana Sayfa / Manşet / Yeşil Sol Partisi bileşenleri: 14 Mayıs’ta seçim sandıklarını yeşile bürüyeceğiz

Yeşil Sol Partisi bileşenleri: 14 Mayıs’ta seçim sandıklarını yeşile bürüyeceğiz

14 Mayıs’ta kadınlar için de yeni bir dönemin kapılarını aralayacaklarını belirten DBP Çukurova Eş Sözcüsü Yeter Güzel, “Biz kadınlar, 14 Mayıs’ta seçim sandıklarını yeşile bürüyeceğiz. Seçim zaferiyle tüm alanlarda baskılanan, yok sayılmaya çalışılan kadın kazanımlarını tekrardan hayata geçireceğiz” dedi.

Mersin’de önceki gün bileşen parti ve kurum temsilcileriyle gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıyla seçim startını veren Yeşil Sol Parti’de kadınlar, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde güçlü bir örgütlülükle sandıkları yeşile bürüyeceklerinin mesajını verdi. Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Çukurova Eş Sözcüsü Yeter Güzel, “Bu seçimin en büyük kazananları kadınlar olacak” dedi.

“Cumhur İttifakının seçim ortaklığı, kadın kazanımlarını tamamen ortadan kaldırmak üzerine kurulu”

“Kadınlar için, çocuklar için, demokrasi için, özgürlükler için 14 Mayıs seçimlerine büyük önem atfediyoruz” diyen Demokratik Bölgeler Partisi Çukurova Eş Sözcüsü Yeter Güzel, “Biz kadınlar, 14 Mayıs’ta seçim sandıklarını yeşile bürüyeceğiz. Seçim zaferiyle tüm alanlarda baskılanan, yok sayılmaya çalışılan kadın kazanımlarını tekrardan hayata geçireceğiz” dedi.

Büyük bir örgütlülük ve kararlılıkla seçime en güçlü şekilde hazırlanacaklarını dile getiren Güzel, “Yeşil Sol Parti olarak biz bu görev ve sorumluluk bilinciyle büyük bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Bu seçim, bizlerin kazanımıyla taçlanacak ve bu seçimin en büyük kazananları kadınlar olacak. Çünkü iktidar tarafından kazanımlarımız yok sayıldı. İstanbul Sözleşmesi bir anda gözden çıkarıldı. Şimdi sırada 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un yürürlükten kaldırılmasına yönelik ortaklaşma içerisindeler. Cumhur İttifakının bu seçim ortaklığı, kadın kazanımlarını tamamen ortadan kaldırmak üzerine kurulu. Bu İttifaka sandıklarda en güzel yanıtı vereceğiz. Çünkü geliyoruz ve onların iktidarına son vererek yeni bir dönemin kapılarını aralayacağız. Değiştireceğiz” ifadelerini kullandı. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

MTOSB’den İl Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ü makamında ziyaret ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir