Ana Sayfa / ÇEVRE / Büyükşehir’in yol asfalt ekipleri aralıksız çalışıyor

Büyükşehir’in yol asfalt ekipleri aralıksız çalışıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yol yenileme çalışmalarını kentin birçok noktasında sürdürüyor. Ekipler, Tarsus, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli’de birçok cadde ve sokakta yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kırsalda ve merkezde gece acil durumlarda da hızla müdahale gerektiren yol ve asfalt talepleri için hafta sonu mesaisine devam etti. Ekipler, olası tehlike arz eden durumlarda Teksin’den iletilen talep ve şikayetlere müdahale etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yol ve asfalt çalışmalarına kentin birçok noktasında aralıksız olarak devam ediyor. Ekipler, program dahilindeki noktaların yanı sıra vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen çalışmaları da yerine getiriyor.

Büyükşehir ekipler merkezde yoğun mesai yaptı

Çalışmalar kapsamında ekipler, Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi Fındıkpınarı Caddesi’nde yol ve asfalt çalışması başlattı. GMK Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı arasında freze çalışması yapan ekipler, hafta sonu mesaisine ara vermeden asfalta hazırlık faaliyetlerini yerine getirdi.

Yol yapım ekipleri İsmet İnönü Bulvarı 2. Çevre Yolu devamı projesi kapsamında da çalışmalarını sürdürdü. Yenişehir ilçesi Menteş Mahallesi Nevit Kodallı Caddesi 11. Cadde ile 13. Cadde arası bitümlü sıcak karışım (bsk) serim çalışması da ekipler tarafından tamamlandı.

  1. Cadde ile 26. Cadde kesişiminde ve 13. Cadde. 4. etap (38. Cadde ile 26. Cadde arası kuzey kısım) çalışma alanlarında da faaliyetler devam etti. Kentin yeni yol ihtiyacını karşılamak için çalışma gerçekleştiren ekipler, Yenişehir Çiftlikköy Mahallesi 32243 Sokak’ta yeni yol açma zemin taş dolgu çalışması yaptı. Toroslar ilçesi Gözne Caddesi’nde bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında ekipler, sıcak asfalt serim ve kaldırım çalışmalarını sürdürürken, Tarsus ilçesi Ferahimşalvuz Mahallesi Molla Kerim Caddesi’nde asfalta hazırlık ve pmt serim çalışmalarına da devam etti.

Teksin’den gelen ihbarlar da hızla çözüme kavuşturuluyor

Kırsalda ve merkezde kentin ihtiyacına göre yoğun bir çalışma programı hazırlayan ekipler, bunun yanı sıra gece acil durumlarda da ekipleriyle hızla müdahale gerektiren yol ve asfalt talepleri için hafta sonu mesaisine devam etti. Ekipler olası tehlike arz eden durumlarda Teksin’den iletilen talep ve şikayetlere müdahale etti. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir