Ana Sayfa / GÜNDEM / Mersin Barosu, Çocuk Evleri sitesinde kalan çocuklar için kermes düzenledi

Mersin Barosu, Çocuk Evleri sitesinde kalan çocuklar için kermes düzenledi

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, Mersin Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan Bayramı etkinlikleri düzenleyerek bayram sevinci yaşatmak için kermes ve bağış kampanyası düzenledi.

Mersin Barosu avukatlar odasında düzenlenen kermeste, avukatlarımızın yapmış olduğu yiyeceklerin satışından elde edilen gelir ve yapılan bağışlarla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan Bayramı’nda Mersin Çocuk Evleri Sitesi bahçesine çocuk oyunları kurularak, çocuklar bayramı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Etkinlik kapsamında survivor parkuru, büyük parkur, şişme oyun parkı, pamuk şekeri standı, trambolin kurularak, çocuklara balon şov ve ikramlıklar yapılacak. Etkinlik Ramazan Bayramı’nın birinci günü 21 Nisan’da başlayacak olup, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlanması ile sona erecek. Çocuk Hakları Merkezi üyesi avukatlar, Ramazan Bayramı’nın birinci gününü Mersin Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla birlikte geçirecek, çocuklara bayram sevinci yaşatacak.

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ezgi Şimşek, kampanyaya meslektaşlarının büyük destek vermesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, duyarlılık gösteren Baro yönetimine ve meslektaşlarına teşekkür etti. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Büyükşehir’in MERTUSEG Projesi ile gençler Turizm sektörüne hazırlanıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, turizm alanında gençlere iş olanağı sunmak için hayata geçirdiği ve Mersin Üniversitesi ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir