Ana Sayfa / ÇEVRE / MESKİ Çamlıyayla İlçesi’ne yeni hizmet binası kazandırdı

MESKİ Çamlıyayla İlçesi’ne yeni hizmet binası kazandırdı

MESKİ, Çamlıyayla abone merkezi, ambar ve atölye inşaatları yapım işi inşaat imalatlarını tamamladı. Bu sayede ilçedeki vatandaşlar yeni hizmet binasındaki abone merkeziyle, işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek. Aynı zamanda yerleşkede, Çamlıyayla ilçesinin malzemelerinin depolama ihtiyaçlarını karşılayacak ambar ve atölye binasının inşa edilmesiyle, meydana gelebilecek sorunlar daha kısa sürede çözülecek ve vatandaşların mağdur edilmesinin de önüne geçilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Çamlıyayla Teknik Hizmet Birimleri Yerleşkesi, çalışmalarını tamamladı. Vatandaşların hizmetine sunulacak abone merkezinin yer aldığı yerleşkede, ambar ve atölye binaları da yer alacak. Yeni hizmet binasında yer alacak abone merkezi sayesinde vatandaşlar, daha hızlı ve konforlu işlem gerçekleştirebilecek.

MESKİ Genel Müdürlüğü, altyapı yatırımlarının yanı sıra teçhizat ve tüm ekipmanlarını özenle muhafaza etmek için, ambar ve atölye binası inşa etme çalışmalarını sürdürüyor. MESKİ Doğu İşletmeler Dairesi Başkanlığı’nın, Çamlıyayla’da yatırım tutarı 8 milyon 224 bin lira olan yapım işi kapsamında; hizmet binası, ambar ve araç bakım-onarım atölyeleri kazandıracak çalışmaları tamamlandı. Yerleşke yapım işinin tamamlanmasıyla, ilçenin malzeme ihtiyacı yerinde karşılanacak. Bu sayede olası arızaların çözüm süreleri asgari düzeylere inerken, vatandaşlar mağdur edilmeyecek. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Bir dokunuşun yarattığı büyük mutluluk

Mersin’in en uzak noktasına kadar vatandaşın her türlü talebini karşılayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’a bağlı ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir