Ana Sayfa / GÜNDEM / Yeşil Sol Parti: HÜDA-PAR’a yapılan saldırı ile ilgimiz yok

Yeşil Sol Parti: HÜDA-PAR’a yapılan saldırı ile ilgimiz yok

Mersin’de yapılan provokasyona ilişkin yazı bir açıklama yayımlayan Yeşil Sol Parti Mersin İl Örgütü, “Kirli tezgâhlar ve provokasyonlara geçit vermeyeceğiz” dedi. Saldırıyı kınayan Yeşil Sol Parti, “Saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin partimizle hiçbir bağı olmadığını belirtiyoruz” bilgisini paylaştı.

Yeşil Sol Parti Mersin İl Örgütü, HÜDA-PAR standına yönelik saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı. “Kirli tezgahlar ve provokasyonlara geçit vermeyeceğiz” denilen açıklamada, saldırıyı Yeşil Sol Parti ile ilişkilendirmeye çalışan kişi ve medya kuruluşları hakkında yasal işlem başlatılacağı belirtildi.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Mersin İl Örgütü, Mersin’de HÜDA PAR seçim standı önünde yaşanan saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

‘Partimizle ilişkilendirenler hakkında yasal işlem başlatıyoruz’ 

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Basına ve kamuoyuna; Bugün saat 15.00 sularında Çilek Mahallesi Bekirde Yolu’nda seçim çalışmaları kapsamında stant açan HÜDA-PAR’lılara yönelik saldırıyı kınıyoruz ve saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin partimizle hiçbir bağı olmadığını belirtiyoruz. Her seçim sürecinde kirli eller tarafından devreye konulan toplumu ayrıştırıcı provakasyon ve senaryolara artık halkımızın itibar etmediğini biliyoruz. Ancak saldırının hemen ardından partimizi olayla ilişkilendirmeye çalışan kişi ve medya kuruluşları hakkında yasal süreci başlatacağımızı buradan belirtiyoruz. Kirli tezgahlar ve provokasyonlara geçit vermeyeceğiz Bizler, Yeşil Sol Parti olarak tüm karanlık senaryo girişimlerine rağmen umudumuzu yitirmeden, bu ülkeye barışı ve demokrasiyi getireceğimizin sözünü yineliyoruz.” (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir