Ana Sayfa / ÇEVRE / Büyükşehir kent genelinde yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor

Büyükşehir kent genelinde yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi 211. Cadde’de asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı. Asfalta hazırlık çalışmalarının ardından ekipler, sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirerek 750 metre uzunluğundaki yolu yeniledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent genelinde yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, deforme olmuş yolları yenileyerek, vatandaşların hizmetine sunuyor. Ekipler, Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi 211. Cadde’de 750 metre uzunluğundaki yolda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir ekipleri Toroslar mesaisini tamamladı

Toroslar ilçesinde, altyapı çalışmaları sonrasında deforme olan ve ulaşımda sıkıntı yaratan yolda başlayan çalışmalar kapsamında ekipler, ilk olarak kilit parke söküm çalışmalarını gerçekleştirdi. Ekipler, caddenin alt temel hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının hemen sonrasında, sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. Devam eden çalışmalarla yol yapım ekipleri, caddeye bağlantısı olan 206. Cadde’de de yol ve asfalt çalışmalarına başlayarak, 400 metre uzunluğundaki yolu yeniledi.

Büyükşehir’in yol yapım ekipleri ayrıca, geçtiğimiz haftalarda Yenişehir ilçesi Fuatmorel ve 50.Yıl Mahalleleri sınırlarını içine alan ve yaklaşık olarak 2 bin 600 metre uzunluğundaki 15. Cadde’ de yol ve asfalt çalışmalarını tamamlayarak, yolu kısa sürede vatandaşların hizmetine sunmuştu. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Bir dokunuşun yarattığı büyük mutluluk

Mersin’in en uzak noktasına kadar vatandaşın her türlü talebini karşılayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’a bağlı ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir