Ana Sayfa / GÜNDEM / Büyükşehir çocukları mutlu etmeye devam ediyor

Büyükşehir çocukları mutlu etmeye devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi çocukların yüzünü güldürmek için Erdemli ilçesi Güzeloluk Mahallesi’nde etkinlik düzenledi. Çocuklardan gelen ‘Etkinlik istiyoruz’ talebini geri çevirmeyen Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, yaklaşık 200 çocuğa gönüllerince eğlendikleri bir gün yaşattı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yaştan her kesimin taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda kendilerine etkinlik yapılmasını isteyen Erdemli ilçesine bağlı Güzeloluk Mahallesi’nde yaşayan çocukların isteklerini anında yerine getiren ekipler, onların hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Daire Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu’nun yanı sıra, Güzeloluk sakinleri de eşlik etti. Etkinlikte ekipler, eğlenmek isteyen yaklaşık 200 çocuk için Güzeloluk İlköğretim Okulu’nun bahçesini adeta şenlik yerine çevirdi.

Şişme oyun grupları, maskotlar, balon dağıtımı, pamuk şeker, patlamış mısır, çorap bebek, Ulu Önder Atatürk’ün resminin basılı olduğu tişörtler ve boyama kitabı dağıtımının yapıldığı etkinlikte ayrıca, elektronik gitar ve mızıka ile çocuklara müzik dinletisi gerçekleştirildi. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir