Ana Sayfa / GÜNDEM / MTSO Emlak Komitesi takdir topluyor

MTSO Emlak Komitesi takdir topluyor

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Emlak Komitesi ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM), kendi üyeleri ortak bir çalıştaya imza attı. TÜGEM Mersin İl Başkanı Ümit Mete, eğitimlere çok önem verdiklerini belirterek, mesleği çok iyi bir konuma getireceklerini söyledi.

TÜGEM ve MTSO Emlak Komitesi, kendi üyelerine yönelik bir eğitim düzenledi. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen eğitime MTSO Başkanu Ayhan Kızıltan’ın yanı sıra Emlak Komitesi üyeleri, TÜGEM Gaziantep Şube Başkanı Müslüm Bahçeçi ile 4 yüzü aşkın kişi katılım sağladı.

Eğitimde konuşan TÜGEM Gaziantep Şube Başkanı Müslüm Bahçeçi, Mersin’de olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, tecrübelerini meslektaşlarıyla paylaştı. Bahçeci, “Emlak Danışmanlığı Kişisel Gelişim Eğitimi” konusunda eğitim verdi.

Eğitimin önemine değinen Bahçeçi, bu eğitime katkı sunan  TÜGEM Mersin Başkanı ve aynı zamanda MTSO Emlak Komitesi Başkanı olan Ümit Mete ile MTSO emlak komitesi üyelerine teşekkür etti.

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ise emlak komitesinin bu dönem çok verimli işlere imza attığına dikkat çekerek, komiteyi başarılı çalışmaları dolaysıyla tebrik etti. Bu kadar kalabalığı beklemediğini ifade eden Başkan Kızıltan, komitenin başarılı çalışmalara imza atacağını söyledi.

TÜGEM Mersin İl Başkanı ve MTSO Emlak Komitesi Başkanı Ümit Mete ise, eğitimler mesleği çok iyi bir konuma getireceklerini dile getirdi. Amaçlarının mesleği yakışır bir duruma getirmek olduğunun altını çizen Başkan Mete, “Mesleğin adını kötü kullanan ve belgesiz merdiven altı emlakçıların peşine düşeceğiz. Artık donanımlı bilgili ve işini iyi yapan meslektaşlar yetişecek. Emlakçılar eğitimli uzman ve işinde çok başarılı kişiler olacak” dedi. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

MTOSB’den İl Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ü makamında ziyaret ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir