Ana Sayfa / Manşet / Mustafa Türk:”14 Mayıs’ta saray sofrası dağılacak”

Mustafa Türk:”14 Mayıs’ta saray sofrası dağılacak”

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayları Mardinli aileler ile yeryüzü sofrasında buluştu. Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayı Mustafa Türk, “Bize sofralarını açan bu halklar, 14 Mayıs’ta saray sofrasını dağıtıp, yatağına aç girmek zorunda kalan çocuklara güzel ve aydınlık günler sunacak” dedi.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Partisi) Mersin Milletvekili adayları Mustafa Türk, Adnan Şahin, Esra Ergüzeloğlu Mardinlilerle Yenişehir ilçesinde kurulan yeryüzü sofrasında bir araya geldi. Kendilerine hem sofralarını hem de gönüllerini açan Mardinliler’e teşekkür eden milletvekili adayları, 14 Mayıs’ta sandıkları yeşile bürüme çağrısı yaptı. Yeşil Sol Parti için kurulan yeryüzü sofrasının kendilerini çok duygulandırdığını söyleyen adaylar, bu sevginin kendilerine mücadele gücü verdiğini belirttiler.

Türk: “Yeşil Sol Parti içinde milyonları barındıran kocaman bir ailedir”

Seçim çalışmasının ilk gününden beri bütün halkların Yeşil Sol Parti adaylarına oldukça samimi davrandığını söyleyen Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayı Türk, “Başından beri iktidar seçim çalışmalarımızı sekteye uğratmak için elinden geleni yaptı. Ama halklarımızın desteği, sevgisi ve bize verdikleri mücadele gücü ile bütün sıkıntıları bir şekilde atlatıyor ve sizin sayenizde daha da güçlenerek geliyoruz. Biz haklılığımızı da gücümüzü de halklarımızdan alıyoruz. İlk günden beri halkımız bize evlerinin kapılarını sonuna kadar açtı. Bizi diğer partilerden farklı kılan da bu. Bizim için kurduğunuz bu anlamlı ve çok kıymetli yeryüzü sofrasına sizinle oturmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeşil Sol Parti içinde milyonları barındıran kocaman bir ailedir. Bu ailenin sofrası her geçen gün sizler sayesinde büyüyor” dedi.

Yeşil Sol Parti’nin halklardan karşılık bulduğu sevgi ve desteğin 14 Mayıs’ta sandıklara yansıyacağını ve çok güçlü bir şekilde Meclis’te yer alacaklarını dile getiren Türk, “Halkların sofrasını dağıtan, insanları açlığa ve yoksulluğa sürükleyen AKP-MHP saray iktidarının sonu geliyor. Bize sofralarını açan bu halk, 14 Mayıs’ta saray sofrasını dağıtıp, yatağına aç girmek zorunda kalan çocuklara güzel ve aydınlık günler sunacak” diye konuştu.

Ergüzeloğlu: “Mersin Halkları Yeşil Sol Parti ile gönül bağı kurmuş”

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayı Esra Ergüzeloğlu, bu anlamlı günde gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ergüzeloğlu, “Bizleri böyle güzel ağırlayan siz kıymetli yurttaşlarımıza teşekkür ederiz. Sahada gördüğümüz tablo çok açık gösteriyor ki Yeşil Sol Parti büyük bir başarıya doğru ilerliyor. Mersin halkları Yeşil Sol Parti ile gönül bağı kurmuş. 14 Mayıs’ta hep birlikte sandıkları yeşile bürüyüp Yeşil Sol Parti’ye halklar tarafından sunulan başarıyı yine halklarla birlikte daha da ilerilere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayı Adnan Şahin ise, “Tarihi bir çalışma içerisindeyiz. 14 Mayıs’a çok kısa bir süre kaldı. Bu birliktelik ruhuyla seçim günü AKP-MHP iktidarını göndereceğiz” dedi. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Akdeniz’de 23 Nisan Bayramı temsili devir teslim töreni

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir