Ana Sayfa / ÇEVRE / Toroslar’da Yavuz Sultan Selim ile Turgut Özal Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı

Toroslar’da Yavuz Sultan Selim ile Turgut Özal Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Toroslar ilçesinde deforme olan Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve Turgut Özal Bulvarı’nda yol yenileme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nın Mimar Sinan Bulvarı ile 229. Cadde arasındaki bölümü ve Yeşilırmak Caddesi’nde de asfalt çalışması başlattı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, Toroslar ilçesinin birçok noktasında kapsamlı bir şekilde yol yapım ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında Halkkent Mahallesi’nde faaliyetlerine devam eden ekipler, mahalle ulaşımının ana arteri konumunda olan ve zamanla yıpranarak, ekonomik ömrünü tamamlayan Yavuz Sultan Selim Bulvarı’nda 238.Cadde ile Turgut Özal Bulvarı arasındaki kısım, Turgut Özal Bulvarı’nda ise Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı arasındaki kısımı kapsayan toplam 1 kilometre uzunluğundaki yolu kısa sürede yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Yolları, belirlenen program dahilinde yenileyen ekipler, ilk olarak Halkkent Mahallesi’ndeki Yavuz Sultan Selim Bulvarı’nda çalışmalara başladı. Asfalta hazırlık, alt temel çalışmaları, dolgu malzemesi serimi ve sıkıştırma çalışmalarının tamamlanması sonrası sıcak asfalt serim faaliyetlerine geçen ekipler, yolun bozuk olan kısmını da kısa sürede yeniledi. Turgut Özal Bulvarı ile çalışmalarına devam eden ekipler; birçok araç,  iş makinesi ve 2 finişerle toplam 1 kilometre uzunluğundaki yolu kısa sürede yeniledi.

Toroslar’ın yolları yenileniyor

Toroslar Halkkent Mahallesi Yeşilırmak Caddesi’nde 600 metre ve Toroslar Çağdaşkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda 1 kilometre uzunluğundaki yollarda da asfalt çalışması başlatan yol yapım ekipleri, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine merkez ve kırsal ayrımı yapmadan, ihtiyaç duyan her mahalleye gerekli hizmeti sunmaya devam eden yol yapım ekipleri, modern ve daha kullanışlı bir yol ağı için sıcak asfalt serim çalışmalarına devam edecek. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir