Ana Sayfa / ASAYİŞ / Mersin Polisi baskın düzenledikleri bir depoda piyasa değeri 3 buçuk milyon olan malzemeleri ele geçirdi

Mersin Polisi baskın düzenledikleri bir depoda piyasa değeri 3 buçuk milyon olan malzemeleri ele geçirdi

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği Polisleri, Piyasa değeri 3 buçuk Milyon lira olan spor malzemeleri dolandırıcıların elinden kurtarılarak sahibine teslim etti.

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada; Dolandırıcılık Büro Amirliğine müracaat eden müşteki M.K, Elazığ ilinde spor malzemeleri satışı yapan firmasının olduğunu; Pakistan ülkesinden piyasa değeri 3.buçuk milyon lira değerinde futbol ve voleybol tapu satın aldığını, ürünlerin gümrük işlemleri için Mersin ilinde Gümrük Müşavirlik firma sahibi U.Ş isimli şahıs ile anlaştığını, U.Ş tarafından ürünlerin Mersin Limanından çıkartılıp kendisine teslim edilmeyerek Mersin’de bulunan bir depoda saklandığını öğrendiğini beyan ederek şikayetçi olduğu belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekiplerin yapılan çalışmalarda birçok güvenlik kamera görüntüleri, PTS ve KGYS görüntüleri (Kent Güvenliği Yönetim Sistemi) incelendi. Ürünlerin ilk konulduğu depodan birkaç farklı birkaç depolara aktarıldığı tespit edilirken ürünlerin son olarak Akdeniz ilçesi sınırlarında bir depoda saklandığı anlaşıldı. Ürünlerin en son saklandığı depoya yapılan baskınla ürünler ele geçirilerek müştekiye teslim edildi.

Şüpheli U.Ş isimli şahıs kısa sürede Polisler tarafından yakalanarak adli mercilere sevk edildi. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Bir dokunuşun yarattığı büyük mutluluk

Mersin’in en uzak noktasına kadar vatandaşın her türlü talebini karşılayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’a bağlı ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir