Ana Sayfa / Manşet / Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen: Sandığa gidin

Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen: Sandığa gidin

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Yenişehir’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ekmen esnaf ziyaretinde “sandığa gidin” çağrısı yaptı

DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu için saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yenişehir ilçesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Ekmen’e, DEVA Partisinin İl Başkanı Sedat Topuoğlu, Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, il ve ilçe teşkilatından da çok sayıda partili eşlik etti.

Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerinin yer aldığı broşürler dağıtıldığı ziyarete, yeni şehir ilçe sakinleri Mehmet Emin Ekmen’e yoğun ilgi gösterdikleri dikkat çekti. Yaptıkları ziyaretlerde hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun ağırlıklı olarak değişim arzusu ve iradesinin öne çıktığını ifade eden Ekmen, vatandaşlara “sandığa gidin” çağrısında bulundu.

Ekmen, “Toplumun tüm kesimlerinin maruz kaldığı bu ekonomik ve siyasal baskı ortamının aşılmasının tek yolu demokrasiye daha sıkı sarılmaktır. Demokrasiyi egemen kılmanın en doğru yolu da sandığa sahip çıkmaktır. İktidar partisinin seçimlere katılımın azalmasına yönelik motivasyon çalışması yaptığını iyi görmemiz gerekiyor. Çok iyi biliyorlar ki kullanılan oy oranı ne kadar artarsa kazanma şansları o kadar azalıyor. Bu nedenle çeşitli şekillerde insanların motivasyonunu bozarak sandıklardan uzak tutmaya çalışıyor. Demokrasiye inanan insanlar olarak bu oyunu iyi görmeli ilk turda olduğundan çok daha yoğun şekilde sandığa gidip oyumuzu kullanarak demokrasiye olan katkımızı ortaya koymalıyız” dedi. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Bir dokunuşun yarattığı büyük mutluluk

Mersin’in en uzak noktasına kadar vatandaşın her türlü talebini karşılayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’a bağlı ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir