Ana Sayfa / Manşet / Hakkarililer Derneği’nden Yeşil Sol’a tam destek

Hakkarililer Derneği’nden Yeşil Sol’a tam destek

Hakkarililer Derneği Mersin Şubesi üye ve yöneticileri, Yeşil Sol Parti Mersin İl Örgütü’nü ziyaret ederek tam destek mesajı verdi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren HDP Mersin İl Eşbaşkanı Hoşyar Sarıyıldız, “Bizler hep birlikte çok güçlüyüz ve Mersin’de bu birliktelik sayesinde milat yaratacağımıza inanıyoruz” dedi. Dernek Başkanı İsa Kurt da, bu süreçte aday gösterilen milletvekili adaylarına tam destek mesajı verdi.

Hakkarililer Derneği Mersin Şubesi üye ve yöneticileri, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’ni (Yeşil Sol) ziyaret ederek, 28. Dönem Milletvekilleri Genel Seçimleri kapsamında Yeşil Sol Parti Mersin İl Örgütü’nü ziyaret ederek tam destek mesajı verdi. Ziyarette; HDP Mersin İl Eşbaşkanı Hoşyar Sarıyıldız, Yeşil Sol Parti Mersin İl Eş Sözcüsü Zeliha Burcu Acar, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) Eş Genel Başkanı Canan Yüce, Hakkarililer Derneği Mersin Şube Başkanı İsa Kurt, Yeşil Sol Parti milletvekili adayları Ali Bozan, Mustafa Türk, Esra Ergüzeloğlu ve derneğin üye ve yöneticileri yer aldı.

“Birlikte çok güzel şeyler başaracağız”

SYKP Eş Genel Başkanı Canan Yüce, Türkiye’nin siyasal, sosyal ve ekonomik açıdan büyük enkazlar altında olduğunu vurguladı. Türkiye’de her renkten, kimlikten, inanıştan insanın yaşadığını anımsatan  Yüce, “Onlar ayrıştırıyor, biz birleştiriyoruz. Onlara inat daha fazla birbirimize kenetleneceğiz, bir arada olacağız. 6 Şubat depreminde ülkenin dört bir yanından gösterilen seferberlikle bir kez daha umutlarım arttı. Biz birlikte değiştireceğiz” diye konuştu.

Derneğin ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen HDP İl Eşbaşkanı Hoşyar Sarıyıldız, bu seçimlerin önemine değindi. Sarıyıldız, “Birlikte bu süreci en güzel şekilde tamamlayıp çok güzel şeyler başaracağız” dedi.

Hakkarililer Derneği Mersin Şube Başkanı İsa Kurt, Yeşil Sol Parti’nin bu ülkede haklı talepler için yoğun bir mücadele içerisinde olduğunu söyleyerek, bu seçim sürecinde Yeşil Sol Parti’nin milletvekili adaylarını derneğin üye ve yöneticiler olarak desteklediklerini ifade etti.

Seçimlerin önemine vurgu yapan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayı Esra Ergüzeloğlu, “Bu süreci en iyi şekilde tamamlamak için gece gündüz çalışacağız. Sizlerden gelen bu destek ziyareti de bu anlamda çok önemli bizler için. Partimize birçok dernek ve STK’lardan destek talepleri geliyor. Bizler gün geçtikçe bu desteklerle daha da güçleniyoruz” dedi.

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayı Mustafa Türk, “Bu ziyaret bizleri çok memnun etti. Mersin’de seçim startı verdiğimiz günden bu yana dokunduğumuz tüm insanlardan destekler geliyor. Mersin Yeşil Sol’u en güçlü şekilde Meclis’e göndermeye karar vermiş durumda. Sizlerin de bu ziyareti aynı şekilde bizlere büyük güç verdi. ‘Birlikte kazanacağız’ diyorum” ifadelerini kullandı.

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayı Ali Bozan, “Biz Mersin ve Türkiye’nin sorunlarını çözmeye adayız. Yeşil Sol Parti, Türkiye’de dostlarıyla kardeşleriyle büyük bir ittifak kurdu. Emek sorunundan kimlik sorununa kadar her türlü sorun için kararlıyız. Mersin’de de temsiliyetimizi yüzde yüz artıracağız” diye konuştu.  (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir