Ana Sayfa / GÜNDEM / TEKSİN ekibi Yılbaşı’nda da görev başında

TEKSİN ekibi Yılbaşı’nda da görev başında

Mersinlilerin şikayet ve sorunlarına 7/24 çözüm yolu belirleyen TEKSİN ekibi, 2023 yılının gelişini kutladı.

Yaklaşık 2,5 yıldır vatandaşlar ile Büyükşehir Belediyesi birimleri arasında köprü görevi görerek, çözüm noktasının önemli ayaklarından birisi olduklarını söyleyen Kalite Yönetimi ve Kent Araştırmaları Şube Müdürü Ezgi Ayhan, “TEKSİN, 7/24 çalışan çok dinamik bir birim. Haliyle bu işin stresi, yorgunluğu, dinamizmi her alanda motivasyon isteyen bir süreç. Biz de bundan dolayı ekip arkadaşlarımızla, çalışma arkadaşlarımızla yeni yılın gelişini kutladık. Belli konseptlere girerek, motivasyonumuzu artırıyoruz. Bu da vatandaşlarımıza olan çalışma azmimize, tabii ki olumlu yönde katkı sağlıyor” diye konuştu.

2022 yılı içerisinde yaklaşık 823 bin vatandaşın TEKSİN’e ulaştığını sözlerine ekleyen Ayhan, “2022 yılında bir önceki yıla göre %21 daha fazla başvuruyu kayıt altına aldık. Yeni yılda hem Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşılabilirliğini, hem de TEKSİN’in daha geniş kesimlerce tanınabilirliğini artırmak adına, yoğun tempomuzda çalışmaya hazırız. Yılbaşı gecesi de, ekip arkadaşlarımızla birlikte masalarımızın başındayız. Bu vesile ile vatandaşlarımızın da yeni yılını kutluyoruz” diye konuştu. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir