Ana Sayfa / ÇEVRE / Toroslar’da mahalleler köşe bucak temizleniyor

Toroslar’da mahalleler köşe bucak temizleniyor

Toroslar Belediyesi’nin “Daha Temiz ve Daha Yaşanabilir Bir Toroslar” hedefiyle sürdürdüğü “Sokakta Temizlik Var” projesi ile mahallelerde, genel bir temizlik çalışması yürütülüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra belli bir program halinde mahalleleri köşe bucak temizliyor. Ekipler bu kapsamda Arpaçsakarlar Mahallesi’ndeki sokaklarda; yol yıkama, çim biçme, ot ve kurumuş dalların temizliği ile boş arsaların yanı sıra kaldırım üstü ve kenarı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Sabahın ilk saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla sahada olan ekipler, çevre ve görüntü kirliliği oluşturan tüm noktaları da titizlikle temizledi.

Başkan Yılmaz; “Özveriyle çalışıyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde çok yönlü temizlik ve bakım çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, “Ekiplerimiz, mekanik araçlarımız ve ekipmanlarımızla Toroslarımızın her zaman temiz ve düzenli olması için çaba gösteriyoruz” dedi.

Çevre temizliği konusunda çok hassas olduklarını da kaydeden Başkan Yılmaz; “İlçemizin daha temiz olması ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmesi için temizlik çalışmalarımızı sistemli ve programlı bir şekilde yürütüyoruz. Ekiplerimiz mahallelerimizde en ince ayrıntıyı bile atlamadan, özenle temizlik çalışması yapıyor. Bu kent bizim, hepimizin. İstediğiniz kadar yatırım ve hizmet yapın. Yaşadığımız yer temiz olmazsa bu çalışmalar bir anlam ifade etmez. Vatandaşlarımızın da desteğiyle daha temiz bir Toroslar için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir