Ana Sayfa / EKONOMİ / Başkan Yılmaz, personele yüzde 30 ek zam yaptı

Başkan Yılmaz, personele yüzde 30 ek zam yaptı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi Personel Limited Şirketi’nde çalışan personelinin mevcut yevmiyelerine yüzde 30 ek zam yaptı. Çalışanların yemek ücretleri ise günlük 25 TL’den 55 TL’ye çıkarıldı.

“Verilen her emek ve alın teri kutsaldır” diyen Başkan Yılmaz; “Çalışanlarımızın sosyal haklarını da gözeterek ve iyileştirmeler yaparak enflasyon karşısında ekonomik olarak en yüksek oranda faydalanmalarını sağladık” dedi.

“Biz Büyük Bir Aileyiz”

Toroslar’ı daha yaşanılabilir ve güzel kılabilmek adına gece gündüz demeden çaba gösteren tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Başarının sırrı el ele, gönül gönüle olmak. Sizler, Toroslar Belediyesinin kurumsal kimliğinin, Toroslar halkına verilen hizmetin mimarlarsınız. Toroslar için, bizim için kıymetlisiniz” dedi

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Personel Limited Şirketi’nde çalışan personelimizin, mevcut yevmiyelerine yüzde 30 ek zam yaptık. Yemek ücretlerini ise günlük 25 TL’den 55 TL’ye çıkardık. Maaşlarda yaptığımız bu iyileştirme tüm çalışma arkadaşlarımız için hayırlı olsun. Gece gündüz demeden canla başla çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir