Ana Sayfa / GÜNDEM / Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz’ın Üç Aylar Mesajı

Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz’ın Üç Aylar Mesajı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mübarek üç ayların başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan üç ayların tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini dileyen Başkan Yılmaz; “Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içinde barındıran, Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylara erişmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz” dedi.

????????????????????????????????????

Başkan Yılmaz, mübarek gün ve gecelerin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde değerlendirilmesi gerektiğini kaydederek; “Üç aylar, her şeyden önce bir arınma ve yenilenme mevsimidir. Maneviyatın yoğunluk kazandığı, dayanışma ve yardımlaşmanın en üst noktaya ulaştığı özel zamanlardır. Birlik ve beraberliğimizin daha da önem kazandığı bu günler bizler için çok kıymetli. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin ve İslam Alemi’nin mübarek üç aylarını tebrik ediyor, barış ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir