Ana Sayfa / ÇEVRE / Mersin’de 5. kanalize kavşağı açıldı

Mersin’de 5. kanalize kavşağı açıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde trafik yoğunluğunu azaltmak, güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlamak için gerçekleştirdiği çalışmaları sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri tarafından 3. Çevre Yolu’nda gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, 5. kanalize kavşak tamamlanarak trafiğe açıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde hayata geçirdiği kaliteli ve modern yollar sayesinde, sürücüler daha konforlu seyahat ediyorlar. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, 3. Çevre Yolu’nda gerçekleştirdiği çalışmalar çerçevesinde 5. kanalize kavşağı da tamamladı. Afetevler mevkiinde 13. Cadde ile 26. Cadde kesişiminde yapımı tamamlanan kavşak çalışmasının ardından, yol trafiğe açıldı.

Kenti kaliteli yollara kavuşturan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, 3. Çevre Yolu üzerinde aşamalı olarak sürdürdüğü yol düzenleme, yenileme ve iyileştirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aşama aşama yapılan çalışmalar kapsamında, 3. Çevre Yolu’ndaki 5. kanalize kavşak, 13. Cadde ile 26. Cadde kesişiminde tamamlanarak, yol trafiğe açıldı.

Trafik akışında sağa ve sola dönüşlerde farklı kulvardan yönlendirme yapan kanalize kavşak çalışması sayesinde; araçların trafik ışıklarında bekleme süresi minimuma inerken, trafik yoğunluğu da azalıyor. Bisiklet kullanıcılarının düşünülerek bisiklet yolunun da yer aldığı 5. kanalize kavşak yapımında, 3 bin ton sıcak asfalt dökümü, 2 bin 100 metre bordür çalışması ve 1000 metrekare de kaldırım imalatı yapıldı. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir