Ana Sayfa / ÇEVRE / Yenişehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor

Yenişehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor

Mersin Yenişehir Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Palmiye Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde yol ve kaldırım yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan tespitler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Yenişehir Belediyesi ekipleri belirlenen program dahilinde mahallelerin yol sorununu çözüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Ekiplerimiz büyük bir hassasiyet ve özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. Hem kırsal mahallelerimiz hem de ilçe merkezimizde yol yapım ve onarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.” diye konuştu.  (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir