Ana Sayfa / GÜNDEM / Başkan Özyiğit’ten 23 Nisan mesajı

Başkan Özyiğit’ten 23 Nisan mesajı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Özyiğit mesajında “Huzurla yaşayabilecekleri bir ülke için çocuklarımıza sözümüz var.” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 103’üncü kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutladı. Başkan Özyiğit, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz. Her biri gözbebeğimiz, yaşama sevincimiz. Huzurla yaşayabilecekleri bir ülke için onlara sözümüz var. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarımıza armağan eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve bayramın asıl sahipleri olan çocuklarımıza söz veriyoruz; her ne olursa olsun, tüm gücümüzle çocuklarımıza mutlu bir gelecek sunmak için çalışacağız.  Sözümüzün sorumluluğunu yerine getirmekten asla geri durmayacağız. İyi ki varsınız çocuklar.  Sizi çok seviyorum.  Baharlar, bayramlar sizin için. Milletimizin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 103’üncü kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.” (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir