Ana Sayfa / Manşet / Tenis turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Tenis turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Toroslar Belediyesinin; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği Tenis Turnuvası, ödül töreni ile son buldu. Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen final müsabakasının ardından dereceye girenlere ödüllerini veren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz;  “Çocuklarımızın, gençlerimizin sahalarda, kortlarda ter döktüğünü, sporla iç içe olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Tenis tutkunları, 19 mayıs kupası’nda kıyasıya mücadele etti

Belediye bünyesinde farklı branşlarda spor kursları açarak çocukların ve gençlerin kendilerini geliştirmelerine ve yeteneklerini keşfetmelerine imkan tanıyan Toroslar Belediyesi, tenis tutkunlarını 19 Mayıs Kupası’nda buluşturdu. 16-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya 9-50 yaş kategorisinde Mersin genelinden 55 sporcu katıldı. Sporcular, kendi gruplarında kıyasıya mücadele etti. Toroslar Belediyesinin Tenis Kursu öğrencilerinin de yarıştığı turnuva, centilmence geçti. Yoğun ilgi gören turnuvanın ödül töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz,  Belediye Meclis Üyeleri, sporcular ve ailelerinin katıldığı törende çocuklar, heyecanlarını yine Başkan Yılmaz ile paylaştı.

Başkan Yılmaz; “Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü coşkusunun Toroslar Belediyesinin tenis kortlarına yansıdığını söyledi.

Spora ve sporcuya verdikleri önemin altını çizerek, sporun bir parçası olan tüm katılımcılara ayrıca teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Belediyemiz bünyesinde farklı branşlarda kurslarımız var. Tenis kursumuz da bunlardan bir tanesi. Çocuklarımızın, gençlerimizin burada eğitim alması, sosyalleşmesi, zihinsel ve fiziksel gelişimlerini tamamlamaları bizleri çok mutlu ediyor. Sevgili çocuklarımız, sizleri çok seviyoruz. Bizim çocuklarımız ve geleceğimiz olduğunuz için seviyoruz. Burada olduğunuz, bir sporla uğraştığınız, bir turnuvaya katıldığınız ve bu güzelliklerin bir parçası olduğunuz için hepinizi tebrik ediyorum. Kıymetli ailelerimize de çocuklarını spora yönlendirdikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, daha sonra turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını takdim etti. Sporcular da kendilerini böyle anlamlı ve güzel bir turnuvada buluşturduğu için Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Başkan Özyiğit, mahalle mahalle gezerek projelerini Yenişehirlilerle paylaşıyor

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, hem ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir