Ana Sayfa / ASAYİŞ / Mersin’de sahte ilaç imal edip satan 2 şüpheli yakalandı

Mersin’de sahte ilaç imal edip satan 2 şüpheli yakalandı

Mersin’in Mezitli İlçesinde sahte ilaç imal edip sattıkları belirlenen 2 şahıs evlerine düzenlenen baskında, bin 720 kutu reçetesiz ilaç ile birlikte yakalandılar.

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı bir açıklamaya göre, Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek, iki şahsın evlerinde sahte ilaç imalatı ve satış yaptıkları tespit edildi.

Bun üzerine harekete geçen Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı polisler, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, A.A. ve H.E. isimli şahısları gözaltına alırken, evde yapılan aramada farklı markalar ve ebatlarda paketlenmiş halde toplam bin 720 kutu reçetesiz ilaç ele geçirdi.

Her iki şüpheli ve ele geçirilen malzemeler, gerekli işlemler için Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi. (Mersin Panorama)

hakkında mersin panorama

Tekrar kontrol edin

Milletvekili Perihan Koca: Engelli Yurttaşların Sorunları Klişelerle Geçiştiriliyor

DEM Partili Mersin Milletvekili Perihan Koca, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası vesilesiyle engelli ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir